top of page

Presentem la Segona Edició del Certamen de Curts de Crevillent


De esquerra a dreta: Jesús Ruiz, Regidor de Cultura; José Manuel Penalva, Alcalde de Crevillent; Roque A. Ortiz, Director del Certamen; i Ana Satorre, Tècnica de Cultura i Coordinadora del Certamen

Ahir, 18 de febrer, va ser un dia molt especial amb la presentació de la nova edició que se celebrarà els dies 6 i 7 d'agost d'enguany.


Un any mes, i gràcies a l'estupend acolliment rebut l'any passat, l'Excel·lentíssim Ajuntament de Crevillent, des de la Regidoria de Cultura i la Casa de Cultura, organitza i patrocina de nou el Certamen de Curtmetratges de Crevillent.


José Manuel Penalva, alcalde de Crevillent; Jesús Ruiz, Regidor de Cultura; Ana Satorre, tècnica de cultura i coordinadora del Certamen; i Roque A. Ortiz, realitzador audiovisual i director del Certamen; van ser els encarregats d'explicar-nos les novetats de cara a aquest nou any.


Van destacar l'augment dels premis i la incorporació d'una nova categoria. De 700 euros atorgats l'any anterior es passa a 1.300 euros que seran repartits entre els premiats de la següent forma:


- Premi Vila de Crevillent al millor curtmetratge, atorgat per l'Excel·lentíssim Ajuntament de Crevillent a la millor obra de ficció o animació de temàtica lliure, dotat amb 800 euros i trofeu.

- Premi del Público al millor curtmetratge, seleccionat pel públic i atorgat per l'Excel·lentíssim Ajuntament de Crevillent a la millor obra de ficció o animació de temàtica lliure, dotat amb 300 euros i trofeu.

- Premi Millor Curtmetratge Crevillentí a la millor obra de ficció, documental o animació de temàtica lliure realitzada per un director, producció o guionista crevillentí, gravat en la localitat o que aborde temes locals, dotat amb 200 euros i trofeu.


La convocatòria s'obrirà en el moment de la seua publicació en el BOP i romandrà fins al 31 de maig de 2021. En aquest moment es deixarà un mes perquè el Comité de Selecció acabe la visualització dels curtmetratges rebuts per a l'1 de juliol donar a conéixer la llista de seleccionats.


Els curtmetratges triats pel Comité es visualitzaran els dies 6 i 7 d'agost de 2021. El primer dia es dedicarà a la projecció de la Categoria Local mentre que el segon dia es projectaran els altres curtmetratges en una gala que finalitzarà amb l'anunci i el lliurament de tots els premis.
bottom of page