top of page

Presentem el Certamen junt amb el Cartell Oficial


D'esquerra a dreta: José Cuerda (president de l'ACC i realitzador dels guardons), Franjavi Quesada i Gonzalo Miralles (il·lustradors del Cartell Oficial), Jesús Ruiz (Regidor de Cultura), Roque A. Ortiz (Director del Certamen) i Ana Satorre (Tècnica de Cultura)

Ahir, a la Casa de Cultura José Candela Lledó, es va presentar la I Edició del Certamen de Curtmetratges de Crevillent i el Cartell Oficial realitzat pels artistes crevillentins Franjavi Quesada i Gonzalo Miralles amb la col·laboració de José Cuerda.


L'acte va estar dirigit pel Regidor de Cultura Jesús Ruiz, qui va estar acompanyat per Ana Satorre (Tècnica de Cultura), Roque A. Ortiz (Director del Certamen), Franjavi Quesada i Gonzalo Miralles (realitzadors del cartell) i José Cuerda (realitzador dels guardons).


Els creadors de l'obra van assenyalar l'entusiasmats i satisfets que estan amb el resultat. Un cartell, la composició i l'estil del qual, recorden al dels anys 80, especialment els realitzats per Drew Struzan. En ell es veuen representats diferents elements del poble de Crevillent mesclats amb símbols del cinema i amanit amb un toc d'humor que, sens dubte, cridarà l'atenció i animarà al públic a assistir a l'esdeveniment.

Jesús Ruiz va remarcar aquestes qualitats del cartell i va insistir en la bona labor realitzada pels autors de l'obra. Va assenyalar que l'objectiu del concurs és la promoció del curtmetratge i que la cultura es considera una font de riquesa, i en aquest sentit, l'impuls local de l'oferta cultural serveix també a l'impuls del desenvolupament econòmic i local del nostre municipi. Va voler també fer referència al bon acolliment que ha tingut la convocatòria del concurs entre els realitzadors de la Comunitat Valenciana havent rebut fins hui més de 140 curtmetratges.

El Regidor va convidar a tots a assistir el dia 7 agost a les 22:00h a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, on es projectaran els curtmetratges seleccionats pel Comité de Selecció i s'entregaran els següents premis:

  • Premi Vila de Crevillent, entregat per l'Ajuntament de Crevillent i dotat amb 500 euros i trofeu.

  • Premi del públic, entregat per l'Ajuntament de Crevillent i dotat amb 200 euros i trofeu.

Tots els assistents tindran oportunitat de veure els curtmetratges seleccionats a concurs i participar en la votació del premi del públic.


D'esquerra a dreta: Jesús Ruiz (Regidor de Cultura), Roque A. Ortiz (Director del Certamen) i Ana Satorre (Tècnica de Cultura)

Roque A. Ortiz, va agrair a l'Ajuntament de Crevillent i a la Regidoria de Cultura la confiança en proposar-li la labor de direcció del Certamen. Va voler remarcar que el principal impuls per a la creació d'aquest esdeveniment a Crevillent ha vingut des d'aquestes entitats, recolzat especialment per Jesús Ruiz i Ana Satorre.


A més, va anunciar que s'ha afegit una nova categoria que no es contemplava en les bases en la qual l'Associació de Creadors de Crevillent vol reconéixer a un dels curtmetratges amb el següent premi:

  • Premi de l'Associació de Creadors de Crevillent (ACC) i dotat amb 100 euros i diploma.


D'esquerra a dreta: José Cuerda (president de l'ACC i realitzador dels guardons), Franjavi Quesada i Gonzalo Miralles (il·lustradors del Cartell Oficial), Jesús Ruiz (Regidor de Cultura), Roque A. Ortiz (Director del Certamen) i Ana Satorre (Tècnica de Cultura)

Des del mes de febrer s'ha realitzat una campanya promocional en les xarxes socials i la pàgina web, on va quedar oberta la convocatòria per a participar durant el mes de març, perquè els realitzadors de la Comunitat Valenciana pogueren enviar les seues obres. Hui dia la convocatòria seguirà oberta fins al dia 15 de juny.

Les bases per a tot aquell que vulga participar i complisca amb els requisits estan disponibles ací.

Un Comité de Selecció, format per membres de l'Organització del Certamen, s'encarregarà de visualitzar tots els curtmetratges que arriben i anunciaran els seleccionats per a ser projectats el dia de la gala.

El Certamen, a més, compta amb la col·laboració de "Cinefòrum de Crevillent" en les persones de Juan Carlos González i José Javier Martínez.

bottom of page