top of page

Arranca el I Certamen de Curtmetratges de Crevillent


Hui no solament estrenem pàgina web, estrenem un nou projecte carregat d'il·lusió que naix des de la Regidoria de Cultura i la Casa de Cultura per a impulsar i donar suport a la creativitat audiovisual de la nostra Comunitat Autònoma de Crevillent. A més, compta amb el suport i la col·laboració de l'Associació de Creadors de Crevillent.


Des d'aquest moment, queda obert el termini d'inscripcions per a tots aquells curtmetratgistes de la Comunitat Valenciana interessats a participar. La data límit d'inscripció serà el 15 de juny i l'1 de juliol es donaran a conéixer els curtmetratges seleccionats que seran projectats i podran optar als premis següents:


  • Premi "Vila de Crevillent " al millor curtmetratge atorgat per l'Ajuntament de Crevillent dotat amb 500 euros i trofeu.

  • Premi del públic al millor curtmetratge atorgat per l'Ajuntament de Crevillent i triat pel públic dotat amb 200 euros i trofeu.

  • Premi ACC, atorgat per l'Associació de Creadors de Crevillent al curtmetratge més destacat pels seus valors artístics, dotat amb 100 euros i diploma.


Per part de l'Organització del Certamen, us animem a tots a participar utilitzant una de les tres plataformes que hem posat a la vostra disposició. A poc a poc, anirem afegint nova informació, notícies i contingut perquè ens aneu coneixent a nosaltres i a aquest gran projecte que acaba de començar.


bottom of page