top of page

Anunciem els pintors crevillentins que realitzaran el cartell del Certamen de Curts de Crevillent

Franjavi Quesada i Gonzalo Miralles seran els responsables del cartell oficial de la primera edició que tindrà lloc el 7 d'agost.


Mentre ens continuen arribant nous curtmetratges a concurs, l'organització del Certamen continua en marxa. Entre les primeres novetats que podem anunciar està la dels dos artistes pintors de Crevillent que s'encarregaran d'il·lustrar aquesta primera edició.

Franjavi Quesada és conegut a Crevillent per la seua col·laboració en la il·lustració de revistes locals i cartells. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, ha realitzat nombroses exposicions col·lectives i individuals. De la mateixa manera, acumula diferents premis en certàmens i concursos. Actualment és professor de secundària a Crevillent i Callosa.

Gonzalo Miralles és Llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València. Ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives, i encara que ha experimentat amb diferents tècniques, es decanta més per un estil figuratiu de pintura a l'oli. En l'actualitat exerceix com a professor de Dibuix d'Educació Secundària. Tots dos pertanyen a l'Associació de Creadors de Crevillent i és per a l'organització del Certamen un vertader plaer comptar amb aquests dos artistes. No podem fer una altra cosa que esperar mentre ens mosseguem les ungles desitjant veure el resultat.

bottom of page